Home » DNA-test laten doen

DNA-test laten doen

Wil je graag een DNA-test laten doen? De reden hiervan kan zijn dat je zekerheid wilt over je afkomst, maar ook om te bekijken of je genetisch bepaalde aandoeningen hebt. Door dit in kaart te brengen, zorgt het afnemen van een DNA-test ervoor dat je jouw vitaliteit en gezondheid kunt verhogen. Wij leggen graag uit hoe dit werkt.

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Neem contact met ons op voor de testen.

Door een DNA-test te laten doen, verhoog je jouw vitaliteit en gezondheid

Door een DNA-test te laten doen bij SCHOTT & CO, krijg je inzicht in je eigen genetisch profiel. Wanneer je een DNA-test laat afnemen, zie je of je vatbaar bent voor bepaalde aandoeningen of ziekten. Er zijn namelijk verschillende aandoeningen waarvan het risico genetisch bepaald is. Daarnaast worden veel aandoeningen ook gerelateerd aan stress. Om die reden is het verstandig om een DNA-test te laten afnemen en dit te doen bij SCHOTT & CO. Dan krijg je inzicht in de oorzaken van stress en in hoeverre je vatbaar bent voor aandoeningen die stressgerelateerd zijn. Nu vraag je je vast af voor welke aandoeningen je nu precies een DNA-test kunt laten doen? Denk hierbij aan artrose, dementie, hoge bloeddruk, glaucoom, bepaalde vormen van kanker, hart- en vaatziekten.

Kom erachter of je kans hebt op bepaalde aandoeningen en doe de test

Wil je weten hoeveel kans jij hebt op bepaalde aandoeningen? Door een DNA-test te laten afnemen bij ons kom je er snel achter. Wanneer je een DNA-test hebt laten doen, ontvang je de uitslag namelijk via een uitgebreid rapport op papier. Vind je de uitslag lastig te begrijpen? Dan geven we je graag uitgebreid telefonisch uitleg en bieden we je de mogelijkheid om direct je vragen te stellen. Neem contact met ons op via het contactformulier als je graag een DNA-test wilt laten doen of schrijf je direct in voor een van onze trainingen, workshops of opleidingen via het inschrijfformulier en wordt bijvoorbeeld Health coach of Life Coach.

X