Inhoud

Social Media? Wat moet ik ermee


Hoe maak je een merk van jezelf of van je product of dienst. Wie is je klant? Hoe vind je je klant? En... hoe kun je daarbij gebruik maken van sociale media platforms als Facebook of Twitter?
Als moderne ondernemer hoor je ook digitaal zichtbaar te zijn. In deze workshop van 3 uur wordt je geïnformeerd over virale Marketing en de enorme invloed van bestaande Sociale Media Platforms.

Je bekijkt voorbeelden van verschillende collega’s uit jouw vakgebied en je krijgt handige tips mee voor het uitbreiden van je kennis. Daarnaast krijg je handvatten voor de opzet van het Sociale Media Communicatieplan voor de ondernemer. Ook wordt aandacht besteed aan de gebruiksregels en gevaren rondom veiligheid en de privacy.

Het tweede gedeelte van de workshop wordt ruimte gemaakt voor de praktijk. Afhankelijk van de voorkennis en de wens van de studenten, ga je aan de slag met het aanmaken en inrichten van een profiel op Twitter of een Facebookpagina voor je bedrijf of merk. Of je gaat aan het werk met je communicatieplan, om meer volgers te genereren op je pagina.

Uiteraard krijg je bij deze workshop een reader met samenvatting en tips mee naar huis.

Certificaat
De workshop wordt afgerond met een certificaat social media.

KRP accreditatie

6 KRP punten. 
Domein Professionaliteit
Categorie Beroepsvereisten.

De docent Marie Pastoor is van huis uit leerkracht Nederlands. Zij heeft ruime onderwijservaring in het MBO, in verschillende opleidingen.
Sinds 2010 heeft zij haar eigen bedrijf, MeerPassie! Communicatie en Coaching, in Utrecht. Met de start van het bedrijf heeft zij zich meteen geschoold in de mogelijkheden van Sociale Media als Twitter, LinkedIn en Facebook. Zij heeft meerdere ondernemers geholpen met de opzet en het inrichten van verschilende Sociale Media kanalen.
Data
2019-2020 data dag tijd
Social Media basis  12/10 zaterdag 9.30-15.00
Social Media basis 7/3 zaterdag 9.30-15.00
 
Kosten
2019-2020 lesgeld syllabus en certificaat
Social Media 110,00 inbegrepen

Kijk hier voor de inschrijf- en betaalinstructie. 
Examen

Je ontvangt een certificaat na deelname.
Bij KRP registratie ontvang je 6 punten.