SPORTBAY.NL is een online winkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en fitnessproducten. De kerntaak is om klanten, trainers en sportcentra te voorzien van hoogwaardige merkproducten voor de beste prijzen op de markt. Er wordt continue onderzoek gedaan naar de lokale en wereldwijde markten om het groeiende assortiment aan te vullen met producten van de beste kwaliteit- en prijsverhouding.
In aanvulling op de zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen, streeft Sportbay.nl ook naar een hoge kwaliteit van dienstverlening, waaronder een aantal betaalmethoden, snelle en eenvoudige online klantenservice en een vriendelijke en helpende houding naar de klanten. Om het online winkelen bij sportbay.nl nog veiliger en prettiger te maken, bieden wij onze klanten garantieclaims assistentie en de mogelijkheid tot ruilen of retourneren van ongebruikte items binnen 100 dagen na ontvangst van het product om welke reden dan ook.

De samenwerking tussen Schott&CO en Sportbay.nl zal zorgenvoor interessante en structurele aanbiedingen voor cursisten. Schott&CO is officieel kennispartner van Sportbay.nl en zal een bijdrage leveren in het schrijven artikelen, blogs en product gerelateerde teksten. Met het bundelen van de kennis kunnen Schott&CO en Sportbay.nl de nieuwste ontwikkelingen direct communiceren richting de cursisten en eindgebruikers van de duizenden fitnessartikelen die verkrijgbaar zijn op de markt.