Kennisworkshops SCHOTT & CO : Opfrissen - Verdiepen - Aanscherpen.

Wil jij interessante vernieuwde kennis opdoen? Of als oud-student je kennis en vaardigheden verdiepen of opfrissen? Sluit dan aan bij een van onze kennisworkshops op het gebied van coaching, voeding of (sport)training.

Voor wie?
Voor coaches, (personal) trainers, gewichtsconsulenten, maar ook voor iedereen die interesse heeft in of werkzaam is in de wereld van preventie en gezondheid

Kennisworkshop Stressrelease en traumaverwerking
Tijdens deze dag krijg je theorie over het totale menselijke brein, aangevuld met de bouw van ons fasciale systeem waarin we ook ervaringen kunnen opslaan. Je leert hoe jij als coach jouw cliënt daarmee in contact brengt en hoe te komen tot stress release vanuit dit systeem.
meer informatie en inschrijven kan hier

Kennisworkshop Hormonen en BodyTyping
Kom tot realistische en haalbare doelen op basis van iemands genetische profiel. Bereik meer en sneller effect op basis van evolutionaire inzichten. We zijn allemaal anders. Leer daarom hoe je als trainer elke individuele cliënt nog meer op maat kunt bedienen.
Inclusief GEMS Body Typing test© en diverse trainingsschema's.
meer informatie en inschrijven kan hier

Kennisworkshop Gezondheid begint in je darm
Bacteriën als hoeders van je gewicht en gezondheid. In deze workshop zoomen we dieper in op de rol van onze darmflora en de mitochondriën in onze verschillende spiervezeltypen op basis van ons GEMS bodytyping© model.
meer informatie en inschrijven kan hier