Amice Opleidingscentrum organiseert voor de 3e keer een fantastisch EVENT, waar je verschillende workshops en lezingen kunt volgen voor weinig!

Ook wij zij daar aanwezig met een workshop "FeelGood-Program" :

Vermoeid en laag in je energie horen ook gewoon bij het leven.... Dit komt gewoon door een tekort aan een stofje in je hoofd en daar kun je zelf weinig aan doen en daar zijn goede medicijnen voor.... Of blijkt het verhaal anders in elkaar te steken? Zijn we 'slaaf' van een stofje of heeft ons gedrag invloed op onze stemming en energie?

In deze gratis workshop word je meegenomen in de "Feel Good" respons als tegenhanger van de 'Stress' respons. Je leert herkennen hoe je deze respons zelf kunt ervaren, vergroten en zelfs trainen. En dan blijkt het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om jezelf een stuk beter en energieker te gaan voelen. Vanuit de meerdimensionale visie die SCHOTT & CO zo eigen is krijg je tips and tricks om je energie en stemming een positieve boost te geven. Het "Feel Good" program wordt daarmee een nieuwe training van S & C in de trend van het succesvolle programma "Fat Loss" wat al door vele mensen gevolgd is.

Wil je meer weten of meedoen? 
Meer informatie en inschrijven kan op de website van Amice Opleidingscentrum!