Amice organiseerde dit jaar in samen-werking met SCHOTT & CO, Mehdi Tajeddin, LupsMedia, Ellen Wagenaar, Hans Floor en Keyserie NL voor de 3e keer het wervelende workshopevent!

Dit, sinds het 25-jarig bestaan van Amice, jaarlijks terugkerend Event is voor onze (oud&toekomstige) studenten, Amice Professionals, SCHOTT & CO vitaalcoaches (io), BPV bedrijven en mensen met een eigen bedrijf die zich willen laten inspireren. 

Je vind het programma hieronder en de foto's staan hier op de website en natuurlijk op onze Facebookpagina.
  
PROGRAMMA EVENT 

workshopronde 1: 13.30-15.00 uur en workshopronde 2: 15.15-16.45 uur

 naam workshop:  door wie  ronde 1 ronde 2 
 Feelgood Program  Schott&CO  x  x
 Key Technology: werken met Key Health  Keyserie Nederland  x  x
 Hoe maak je een bedrijfsfilm of vlog?  Lups Media  x  x
 First Aid Basics  Hans Floor  x  x
 Aromatherapie in je praktijk  i.s.m. Ellen Wagenaar   x    x 
 Indiase Hoofdmassage/ Chinese voetmassage  Mehdi Tajeddin  x  
 Stoelmassage / Shiatsu massage  Mehdi Tajeddin    xLezing "Feel Good" Program

Een beetje somber of depri zijn we allemaal weleens toch? Vermoeid en laag in je energie horen ook gewoon bij het leven.... Dit komt gewoon door een tekort aan een stofje in je hoofd en daar kun je zelf weinig aan doen en daar zijn goede medicijnen voor.... Of blijkt het verhaal anders in elkaar te steken? Zijn we 'slaaf' van een stofje of heeft ons gedrag invloed op onze stemming en energie?

Wat kun je verwachten? In deze workshop word je meegenomen in de "Feel Good" respons als tegenhanger van de 'Stress' respons. Je leert herkennen hoe je deze respons zelf kunt ervaren, vergroten en zelfs trainen. En dan blijkt het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om jezelf een stuk beter en energieker te gaan voelen. Vanuit de meerdimensionale visie die SCHOTT & CO zo eigen is krijg je tips and tricks om je energie en stemming een positieve boost te geven. Het "Feel Good" program wordt daarmee een nieuwe training van S & C in de trend van het succesvolle programma "Fat Loss" wat al door vele mensen gevolgd is. Sluit aan bij dit intrigerende onderwerp in de lezing van Coriene Lodder en Carel Schott!

Voor wie? Iedereen die zich goed wil voelen!

Lezing & Workshop: Key technology door Keyserie Nederland

Werk je dagelijks met het herstel vermogen en ben je gefocust op het beste resultaat voor je cliënt?
Kom naar de KEY HEALTH informatieve, interactieve en inspirerende presentatie lezing & workshop.
Vernieuwde technologie die de essentiële regulatie in het zenuwstelsel activeert met als gevolg:
– diepgaand resultaat bij pijn, verklevingen en andere bindweefsel problemen
– blessure herstel echt bevorderen
– licht, snel en eenvoudig neuro-musculaire-fascie behandelen
– balans in het autonome zenuwstelsel
– integraal en versterkend effect op bestaande methoden

Wat kun je verwachten? Een korte introductie: werking van adaptief gereguleerde impuls technologie door Nancy de Vos. Casussen en praktijk ervaring van de physiokey specialist en twee ervaren behandelaars. Zelf voelen, ervaren en doen met physiokey, sanakey en dermakey. Ben je geinteresseerd geraakt kijk dan eens naar de diverse verdiepende workshops.

Voor wie? Therapeuten, Masseurs/verzorgers, Vitaalcoaches en Huidspecialisten.

Bekijk hier het informatiefilmpje ism Carel Schott.


Lezing & Workshop: Hoe maak je een eigen bedrijfsfilm/vlog  

Als ondernemer ben je hartstikke druk met je werk, administratie en social media. Je probeert content te vinden en zelf te maken, wat je kunt gebruiken op Facebook. Je vraagt jezelf af of het goed is. Of dat je beter kunt vloggen, wat er wel en niet in beeld moet, etc. Zo nu en dan film of fotografeer je zelf wat met je camera of telefoon wat je wilt gaan gebruiken. Maar hoe doe je dat op een semi-professionele manier, zo dat de boodschap zo goed mogelijk over komt. Met deze workshops gaan we de do's en dont's behandelen aan de hand van voorbeelden. We gaan kijken hoe we jouw eigen camera kunnen gebruiken en bedenken wat jouw verhaal moet zijn, dat je voortaan in je eigen gemaakte bedrijf of promotiefilm ziet. Zo maken we samen audiovisuele content.

Wat kun je verwachten? Interactie mbt ervaringen, theorie over do's en don'ts, hoe film je iets, je kader, wat is interessant, hoe kan je het zelf bewerken. We maken een draaiboekje en tekst, gaan zelf kort filmen, oefenen met je camera of telefoon. Aansluitend monteren we het zelf. Neem je eigen camera en/of telefoon mee en een aantal artikelen/attributen uit je eigen praktijk. Ben je enthousiast? Het maken van een eigen bedrijfsfilm die aan alle eisen voldoet wordt een nieuwe training binnen ons aanbod.

Voor wie? Iedereen die zijn bedrijf meer wil promoten!

De toepassing van aromatherapie in je praktijk ism Ellen Wagenaar

Maak tijdens deze lezing/workshop kennis met aromatherapie en leer hoe je op een veilige en verantwoorde manier etherische oliën kunt gebruiken en toepassen in je praktijk. Er is echt zoveel mogelijk met aromatherapie! Je krijgt ondermeer informatie waar je tijdens het gebruik van etherische oliën goed op moet letten. En aan het eind van de workshop krijg je een eenvoudig toe te passen recept met etherische oliën én een passende attentie. 

Voor wie? Pedicures, Masseurs, Schoonheidsspecialisten, Therapeuten en alle geïnteresseerden!
Bekijk hier een filmpje hoe je aromatherapie in je praktijk kunt gebruiken.

Workshop First Aid Basics


Weet jij het nog? De Rautek, de Heimlich? De stabiele zijligging? Wat doe je bij bewustzijnsverlies? Of als iemand zich verslikt?Twee van de drie Nederlanders niet weet hoe te handelen bij ongelukken…Met deze praktische workshop ben jij weer helemaal voorbereid!

Voor wie? Iedereen!

Introductie workshop: Indiase hoofdmassage zittend / Chinese voetmassage

Gewoon eens zelf doen én ervaren hoe het is om spanning & stress uit het hoofd naar je voeten te brengen.

Wat kun je verwachten? We starten met de hoofdmassage zodat de opgeslagen spanning wordt weggemasseerd. Je kunt deze korte massage toepassen terwijl je cliënt op de stoel zit.  Ook een mooie inleiding voor Pedicures! Daarna starten we met de Chinese voetmassage waarbij een aantal reflexzones en de meridianen in voeten en onderbenen worden gemasseerd. De werking is ontspannend, vitaliserend en reinigend. Neem 2 handdoeken mee, olie verzorgen wij. De workshop vindt plaats onder de bevlogen leiding van Mehdi Tajeddin!

Voor wie? Iedereen en met name ook Pedicures.

Bekijk hier het informatiefilmpje Chinese voetmassage door Mehdi Tajeddin.
Bekijk hier het informatiefilmpje Indiase hoofdmassage zittend door Mehdi Tajeddin.

Introductie workshop: Stoelmassage / Shiatsu  

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een laagdrempelige stoelmassage /shiatsu behandeling te ondergaan of te geven? Dan is dit het moment om het te ervaren.

Wat kun je verwachten? Je masseert over kleding heen, hierdoor bereik je ontspanning, stressverlaging en verhoogde de concentratie en prestatieverbetering. Dit zou elke werknemer wekelijks moeten kunnen ervaren. Het ziekteverzuim zal dan zeker dalen. Hierbij maak je ook gebruik van specifieke drukpunten waarmee je de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleert. Stoelmassage is bij uitstek geschikt om in te zetten als businessplan bijvoorbeeld bij bedrijven of activiteiten. Ook deze workshop wordt met passie verzorgd door Mehdi Tajeddin.

Voor wie? Iedereen 
Bekijk hier het informatiefilmpje Stoelmassage door Mehdi Tajeddin.
Bekijk hier het informatiefilmpje Shiatsu door Mehdi Tajeddin.

Volg ons op Facebook voor de laatste acties!
een korte impressie van event 2017