Inhoud
Vermoeid en laag in je energie horen ook gewoon bij het leven.... Dit komt gewoon door een tekort aan een stofje in je hoofd en daar kun je zelf weinig aan doen en daar zijn goede medicijnen voor.... Of blijkt het verhaal anders in elkaar te steken? Zijn we 'slaaf' van een stofje of heeft ons gedrag invloed op onze stemming en energie?

In navolging van ons inmiddels vermaarde programma 'The Fat Loss' komen wij met een cursus op dezelfde leest geschoeid: 'The Feel Good Program ©'
Een opleiding bestaande uit twee cursusdagen.
Je begint met een introductiedag waarbij de je methodiek uitgelegd krijgt. Daarna kun je zelf zes weken met het programma aan de slag. Na deze zes weken volgt een terugkomdag waarbij je extra interventies leert, ervaringen uitwisselt en feedback geeft en ontvangt.
In dit programma draait het om de "Feel Good" respons als tegenhanger van de 'Stress' respons. Je leert herkennen hoe je deze respons zelf kunt ervaren, vergroten en zelfs trainen. En dan blijkt het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om jezelf een stuk beter en energieker te gaan voelen.

Vanuit de meerdimensionale visie die SCHOTT&CO zo eigen is krijg je een totaalconcept om je energie en stemming een positieve boost te geven. Diverse vragenlijsten en testmethodieken maken deel uit van het programma. Geluk en je goed voelen begint in de darm en wordt ervaren in het hoofd. Het herstellen van de darm, zorgen voor je lijf, ontspanning- en meditatietechnieken, beweegprogramma's gebaseerd op herstellen van de dopaminerge en serotonerge balans zijn slechts enkele van de interventies die geleerd en ervaren worden.
De onderwerpen die voorbij komen zijn:
  • De 'Feel Good' hormonale as versus 'de Stress' as
  • Hormonen en neurotransmitters
  • Dopaminerg of serotonerg gedreven?
  • Darmdysbiose en darmherstel
  • Bodytyping en mitochondria
  • Optimaal curve serotonine - dopamine
  • Invloed van lichaamsgevoel en meditatietechnieken
  • Geluksdoelen en hoe deze te verwezenlijken
  • Diverse testmethodieken en vragenlijsten
Het "Feel Good" program wordt daarmee een nieuwe cursus van SCHOTT&CO in de trend van het succesvolle programma "Fat Loss" wat al door vele mensen gevolgd is.
Inclusief uitgebreid cursusmateriaal en diverse PDF's, vragenlijsten en testmethodieken.
Data
 2018-2019  plaats data  dag  tijd 
 Feelgood Program
Barneveld n.t.b.    
 
Kosten
 2018-2019 lesgeld  materialen 
 Cursus Feel Good Program  350,00  inclusief

klik hier voor de inschrijf- en betaalinstructies