Beestjes in je buik: ons microbioom is de basis voor darmflora therapie

Darmflora therapie is de leer van het belang van goede bacteriën in je darm. Deze bacteriën werken als hoeders van je gewicht en gezondheid. De intelligente beestjes bepalen veel voor ons. In de opleiding tot darmflora therapeut leer je verschillende aspecten over dit interessante onderwerp. Wat is hun rol in (over)gewicht en stemming en afweer? Hoe kun je dit beïnvloeden met voeding? Het menselijke microbioom is te bezien als iemands persoonlijke bacteriële profiel. Dit zien we bijvoorbeeld terug in het aantal mitochondriën in spiercellen maar ook in de samenstelling van iemands darmflora. Beiden blijken net zo uniek als een vingerafdruk. Dit leer je allemaal in de opleiding tot darmflora therapeut. 

Leer alles over onze eigen darmflora therapie

Het functioneren van dit bioom vind je terug in ons GEMS bodytyping© model. Dit heeft recent een mooie verdieping gemaakt door wetenschappelijke genetische onderbouwing. Wie het principe van GEMS snapt kan zijn cliënten nog beter begeleiden op het gebied van gewichtsbeheersing en vitaliteit. In deze kennisworkshop, die fungeert als opleiding tot darmflora therapeut, zoomen we dieper in op de rol van onze darmflora en de mitochondriën in onze verschillende spiervezeltypen.

Schrijf je in voor deze interessante workshop darmflora therapie

Zou je graag darmflora therapeut willen worden en zoek je daarvoor een interessante opleiding? Of wil je gewoon meer weten over dit interessante onderwerp? Schrijf je dan in voor de kennisworkshop “Gezondheid begint in je darm” via het inschrijfformulier. Ook kun je een van onze andere interessante trainingen, workshops en opleidingen volgen. Zo kun jij mensen helpen fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Heb je eerst nog vragen? Vul dan een contactformulier in.

 

1.300,002.300,00

Wissen

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Ook interessant voor u?


Opleiding Gewichtsconsulent / VoedingsCoach

Aantal lessen: 16 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 1910,-

Opleiding Functional Personal Trainer

Aantal lessen: 15 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 2065,-

Opleiding LifeCoach *NOBCO

Aantal lessen: 19 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 2995,-

Opleiding LeefstijlCoach

Aantal lessen: 24 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 4090,-

X