Workshop Stressmanagement met de Omegawave

Al vele jaren werken wij bij SCHOTT&CO tijdens onze cursus omgaan met stress met de theorie van het Triune Brain. Dit drieledige brein speelt een rol in onze motivatie en beslissingen.

Recente inzichten laten zien dat het beter is om te spreken van een vierledig brein. Ons lichaamsbrein wordt daarin als een vierde laag toegevoegd.

Leer alles over je brein tijdens de cursus omgaan met stress

Het brein ‘huist’ in onze fasciale bindweefsel wat tegenwoordig gezien wordt als een uniek orgaan met eigen intelligentie en vermogen tot opslag van informatie.

Tijdens deze dag krijg je theorie van dit brein, hoe je als coach de cliënt daarmee in contact brengt en hoe je komt tot physical stress release vanuit dit systeem. Tijdens de workshop stress krijg je praktische handvatten aangereikt die je kunt gebruiken bij het verlagen van het stressniveau in je dagelijks leven.

Verander je leven tijdens deze opleiding stressmanagement

Bij de termen “workshop stress” of een “cursus omgaan met stress” krijg je misschien het beeld van een korte cursus waarbij je wat tips krijgt en verder zelf moet uitvinden hoe je het gevoel van stress in je leven moet verminderen. Bij SCHOTT & CO is dit echter anders. Wij bieden je een volledige opleiding stressmanagement aan, waarbij je praktische methoden krijgt aangeleerd om stress te verminderen, maar daarnaast leer je ook om dit gevoel van stress zo laag mogelijk te houden. Op deze manier heb je niet alleen nú iets aan deze workshop stress, maar volg je een complete cursus omgaan met stress waar je je leven lang iets aan hebt.

Schrijf je in voor onze workshop omgaan met stress of een andere cursus

Wist je dat wij naast de opleiding stressmanagement nog veel meer cursussen, opleidingen en trainingen aanbieden om jouw dagelijks leven wat makkelijker te maken of om anderen te helpen dit te doen? We bieden zelfs een stress test aan! Neem voor alle mogelijkheden wat betreft workshops contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06-18665115. Wil je je direct inschrijven voor onze opleiding stressmanagement of een andere opleiding of training? Dan kun je direct ons inschrijfformulier invullen.

325,00

Data

De verkeersacademie, Nieuwegein

Les Zaterdag
1 1-6-2021
2 15-6-2021
3 29-6-2021
Wissen

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Ook interessant voor u?


Opleiding Gewichtsconsulent / VoedingsCoach

Aantal lessen: 16 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 1910,-

Opleiding Functional Personal Trainer

Aantal lessen: 15 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 2065,-

Opleiding LifeCoach *NOBCO

Aantal lessen: 19 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 2995,-

Opleiding LeefstijlCoach

Aantal lessen: 24 (inclusief examen)
Locaties: Meerdere locaties
Prijs: € 4090,-

X