Workshop traumaverwerking met EMDR

Tijdens deze workshop leer je cliënten trauma’s verwerken middels EMDR therapie.

Workshop Traumaverwerking met EMDR

Workshop traumaverwerking met EMDR

Tijdens deze workshop leer je cliënten trauma’s verwerken middels EMDR therapie.

Workshop Traumaverwerking met EMDR

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Nascholing EMDR: voor coaches, trainers en therapeuten

In drie dagen worden de deelnemers meegenomen in en bekend gemaakt met de intrigerende methodiek van EMDR. Wij hebben deze cursus reeds aangeboden in de periode van 2001 tot en met 2009. Recent hebben wij deze cursus volledig vernieuwd in een  2.0 versie.

Langs de lijnen van recente inzichten uit de wereld van de neuropsychologie en neurofysiologie leer je de theorie van stress en trauma, verwerking en structurele veranderingen en aanpassingen binnen ons brein.

De cursus is vooral praktisch van aard. De cursisten worden getraind in de methodiek van EMDR volgens een vaststaand protocol en werken daarbij zowel als coach of therapeut, cliënt en observator. Ervaren docenten fungeren als supervisor.

De cursus wordt voorzien van uitgebreid cursusmateriaal en diverse Pdf’s. 

 

Voor wie is deze nascholing bedoeld?

Deze scholing is bedoeld voor ervaren coaches, trainers en therapeuten. Wie werkzaam is in het werkveld van stressreductie en traumaverwerking verkrijgt met deze interventie meer mogelijkheden op het gebied van kortdurende en effectieve coaching en begeleiding.

Data en locaties

ZiPPERZ Business Center

Les Donderdag
1 08 – 09 – 2022
2 22 – 09 – 2022
3 06 – 10 – 2022

 

Wissen

Onze visie op EMDR

EMDR is een Evidence Based kortdurende interventie met een hoge succes ratio. SCHOTT & CO coacht en werkt altijd vanuit beproefde en onderbouwde neuropsychologische en neurofysiologische modellen. Hierin zijn wij onderscheidend.  EMDR werkt met een strak protocol. Als begeleider is het zaak om je aan dit protocol te confirmeren. De methodiek is vrij eenvoudig aan te leren en over het algemeen weinig belastend voor de cliënt. Binnen deze nascholing wordt uitgebreid aandacht besteed binnen welke kaders je kunt en mag werken als coach met EMDR.

Ons docententeam

De cursus wordt verzorgd door Ingrid Boerbank en Carel Schott

Erkenningen/accreditaties:

De accreditatie bij de KTNO is in behandeling. De verwachting is dat deze scholing 5 EC punten gaat opleveren.

Wat zijn de beroepsmogelijkheden?

EMDR biedt uitstekende mogelijkheden om als extra interventie uw bereik als coach, trainer of therapeut te verbreden en verdiepen.

Heb je een vraag?

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact? Dat kan op verschillende manieren. Vul het contact formulier in of gebruik een van de opties hieronder.

Mail ons op info@schottenco.nl
Stel je vraag via Whatsapp

8 + 11 =

X