Voor wie is de opleiding tot leefstijlcoach?

Ben je geïnteresseerd in een opleiding waarin gezonheid, vitaliteit en sport centraal staan? Dan is een opleiding tot leefstijlcoach iets voor jou! Vitaliteit, gezondheid en beweging zijn steeds belangrijker de laatste jaren en dat is dan ook de reden dat onze opleiding tot leefstijlcoach steeds populairder wordt. Onze HBO vakopleiding is door de KTNO erkend. Ook krijgt onze vitaalcoach opleiding van de beroepsverenigingen CAT en BATC 78 EC punten.

Wanneer heb je de opleiding tot leefstijlcoach of vitaalcoach behaald?

Je ontvangt het diploma Vitaalcoach/Leefstijlcoach wanneer je de volgende drie opleidingen hebt afgerond:

  • De opleiding Gewichtsconsulent/Voedingscoach:
    Deze opleiding richt zich op voeding en natuurlijk ook de aanpak van toenemende obesitas. Naast voeding komen ook aspecten als bewegen, motivatie en psychologie aan bod.
  • De opleiding Life Coach
    Houdt zich bezig met coachen van mensen. Je leert mensen te helpen een veranderingsproces in te gaan om te komen tot een gezonde levensstijl.
  • De opleiding Functional Personal Trainer
    Gaat gericht aan de slag met beweegprogramma’s en adviezen. Ook stressvermindering door de juiste ademhalingsoefeningen is onderdeel van het lesprogramma. Als je deze module volgt heb je ook affiniteit met de sport.

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Ook interessant voor u?


Opleiding Gewichtsconsulent / VoedingsCoach

Aantal lessen: 16 (inclusief examen)
Locaties: Rotterdam
Prijs: € 1910,-

Opleiding Functional Personal Trainer

Aantal lessen: 15 (inclusief examen)
Locaties: Asperen
Prijs: € 2065,-

Opleiding LifeCoach *NOBCO

Aantal lessen: 19 (inclusief examen)
Locaties: Rotterdam                     Prijs: € 2995,-

Opleiding LeefstijlCoach

Aantal lessen: 24 (inclusief examen)
Locaties: Nieuwegein
Prijs: € 4090,-

Niet verplicht, maar warm aanbevolen

Behalve deze drie opleidingen zijn er nog een aantal andere cursussen die je kunt volgen om je extra te verdiepen in de materie. Zo is er The Fat loss Program©. Dit is het complete leefstijlprogramma voor blijvend gewichtsverlies. Het programma is erg doeltreffend en inspirerend! De opleiding Genetic Lifestyle coach biedt je tools om op basis van een genetisch profiel cliënten gepersonaliseerd te kunnen begeleiden. De analyse is bedoeld voor iedereen die nu en in de toekomst zo gezond mogelijk wil leven. Als coach of therapeut vergroot je jouw behandelmogelijkheden. Ook biedt dit product een aantrekkelijk verdienmodel zonder investering. De cursus Sport en Voeding vormt de koppeling van de unieke bodytyping van je cliënt naar beweging en voeding voor optimale prestatie en herstel.

Wil je je inschrijven voor onze opleiding tot vitaalcoach, leefstijlcoach of een andere opleiding op het gebied van gezondheid?

Ben je geïnteresseerd in een opleiding tot vitaalcoach, leefstijlcoach of een andere opleiding, training of cursus op het gebied van gezondheid? Schrijf je dan in voor een of meerdere van bovengenoemde opleidingen. Schrijf je je in voor twee of meer opleidingen? Dan wordt automatisch een korting berekend. SCHOTT&CO biedt de opleiding tot leefstijlcoach op meerdere plaatsen in het land aan. Zo kunt u de opleiding tot leefstijlcoach onder andere volgen in Barneveld, Best, Asperen en Rotterdam. Let op: niet iedere opleiding op het gebied van gezondheid wordt overal aangeboden. Je vindt de roosters onder het kopje Agenda.

X