In januari 2016 vierde Amice Opleidingscentrum haar 25 jarig bestaan als particulier opleidingsinstituut voor huid- en lichaamsverzorging. In 25 jaar van kleine school naar modern en erkend opleidingsinstituut met ruim 25 medewerkers en vele tevreden cursisten.

Het hele jaar 2016 staat in het teken van dit jubileum, met verschillende leuke acties.

“Zo zullen wij onder meer elke maand op Facebook een workshop verloten. Momenteel wordt ook ons jubileum-magazine gemaakt en op 27 februari vieren wij het jubileum met (oud-)cursisten en medewerkers, met BPV bedrijven en andere gewaardeerde relaties. Wij bieden die dag gratis workshops aan en sluiten af met een borrel. De opbrengst van die dag in de vorm van giften komt ten goede aan de inrichting van de school en aan goede doelen,” aldus Denise van Wassenberg. “Wij vinden het belangrijk om sociaal geëngageerd te zijn en bieden met Amice regelmatig verwendagen aan voor ouderen of begeleiders van kinderen met een beperking.”

In een interview met Denise van Wassenberg vertelt zij over het ontstaan en over de plannen van Amice.

“We hebben ruim 50 verschillende opleidingen/cursussen/ workshops in ons aanbod. Bij Amice is iedereen welkom die echt een vak wil leren en gaat voor kwaliteit en passie voor het vak! Wij leveren waar nodig maatwerk om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van de student. Om als bedrijf te blijven vernieuwen en snel in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de branche, vind ik het belangrijk om te blijven leren en ontwikkelen, zowel voor mijn medewerkers als voor mezelf. Daarnaast delen onze medewerkers ook kennis en ervaring vanuit hun eigen praktijk.”

Denise van Wassenberg, directeur


Bekijk hier het fotoalbum van ons jubileum event
 op  27 februari 2016!