Over ons

Graag stellen wij ons aan je voor!

Wie zijn wij?
Een geweldig team van professionals aangestuurd door Carel Schott en Coriene Lodder. De SCHOTT en de CO uit onze naam. ‘Mensenmensen’ uit de wereld van de (para)medische en complementaire zorg.
Het team van SCHOTT & CO bestaat uit diëtisten, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, CrossFit trainers, personal trainers, marketing mensen, orthomoleculair deskundigen, mental coaches, voedingscoaches, life coaches en gezondheidswetenschappers
Wij bieden een originele mix van wetenschappelijke en ervaringskennis altijd gericht op toepasbaarheid in de praktijk.

Waar staan wij voor?
Missie
Wij maken gezondheidsbevorderend gedrag laagdrempelig en op plezierige wijze toegankelijk voor iedereen. Dit doen wij vanuit een integraal perspectief waarbij genieten en plezier de positieve boventoon voeren.

Visie
Wij vinden dat gezondheid en vitaliteit de optelsom is van meerdere factoren: de integrale visie. Fysieke, mentale, emotionele en sociale omstandigheden leiden tot de beleving van gezondheid of ziekte. Dit binnen de betekenis die iemand geeft aan zijn of haar eigen bestaan. Het je eigen maken van gezondheidsbevorderend gedrag is de kern van alle, door ons, aangeboden trainingen en cursussen. Wij trainen, leren en doceren mensen dit gedrag duurzaam te integreren in hun eigen bestaan en dit overdraagbaar te maken richting anderen. Daarbij maken mensen zichzelf nieuw gedrag uitsluitend eigen wanneer dit leuker, prettiger en meer rendabel is dan het oude ongewenste gedrag.

Onze kernwaarden
Een training, opleiding, cursus of workshop bij ons volgen staat garant voor plezierige leermomenten vanuit zelfreflectie. Je komt en gaat met een glimlach. We practice what we preach and walk our talk and act the project. Een integrale visie op gezondheid en gezondheidsbevorderend gedrag: 1+1+ 1 is niet altijd 3. Het kan ook 111 als uitkomst hebben.

Onze kernkwaliteiten
Kennis, passie voor het vak, gedrevenheid en een gezonde relativering ontmoeten elkaar in onze inspirerende leer- en trainingsomgeving. Mensen zelfsturend en verantwoordelijk maken vanuit een positieve basis. Open voor samenwerking, andere ideeën en suggesties.

Wat krijg je bij ons?
In onze opleidingen doe je veel nieuwe kennis op. Mede vanuit het zelf ervaren en toepassen. Wij hanteren geen trucjes, vaste schema’s of standaard recepten voor succes. Zelf je klanten op hun eigen niveau leren bedienen en afstemmen op hun vraag. Dit leidt tot resultaat voor iedereen. Docenten en trainers die weten waar het over gaat, met een ruime integrale blik en die open staan voor interactie. Prachtig en uitgebreid cursusmateriaal, altijd up to date. Onze opleidingen hebben accreditaties of approvals met maatschappelijke relevantie. Met deze diploma’s kun je echt aan de slag. Wij bieden kansen om jezelf aan te sluiten bij ons team van trainers en coaches die regelmatig opdrachten ontvangen uit de overheid en het bedrijfsleven.

(foto: Ernesta Verburg)

 

SCHOTT & CO in beeld

X