Wij verzorgen ook regelmatig samen met onze professionele partners door heel Nederland diverse trainingen en cursussen op het gebied van vitaliteit en sport

Amice B.V. Opleidingscentrum
Met Amice Opleidingen uit Barneveld werken wij reeds vele jaren samen. Op hun locatie verzorgen wij de opleidingen tot Functional Personal Trainer, Gewichtsconsulent/Voedingscoach en Life Coach. Zie www.amice.nl voor het complete aanbod. 

Crossfit Asperen
CrossFit Asperen is onze partner in de opleidingen tot Functional Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Voedingscoach en Life Coach. CrossFit Asperen biedt een van de best geoutilleerde trainingslocaties van Nederland. www.crossfitasperen.nl

Loopvrij
Bob Boverman - stijlmeester op het gebied van looptechniek - werkt regelmatig samen met ons bij het verzorgen van looptechniektrainingen.

Vivo Forto
Vivo Forto is onze partner op het gebied van diverse bedrijfstrainingen. Wij verzorgen een deel van de content voor hun portal en verzorgen tevens trainingen en workshops op aanvraag.

Trainingsstudio Peter Bos
Trainingsstudio Peter Bos is ons vaste steunpunt in het noorden van Nederland. Peter Bos maakt ook onderdeel uit van ons politieteam.

Your Coach At Work
Ingrid Boerbank is de drijvende kracht achter Your Coach at Work. Regelmatig verzorgen wij gezamenlijk trainingen en cursussen binnen het bedrijfsleven op het gebied van duurzame inzetbaarheid.