In september 2012 ben ik bij Amice begonnen aan de pedicure opleiding. Dit kwam omdat een buurvrouw ook haar opleiding
bij Amice had gevolgd en mij vertelde dat het een hele goede opleiding is.

Er waren andere opleidingsinstituten dichterbij huis, maar ik vind kwaliteit belangrijker, dus vol vertrouwen ging ik naar Amice. De pedicure opleiding vond ik niet moeilijk, maar ik was in het begin wel onzeker, het was onwennig om aan voeten te zitten. We hadden hele goede docenten die ons overal bij hielpen, als het soms even lastig was.

In eerste instantie was ik niet van plan om direct de opleiding voor medisch pedicure er achteraan te volgen, maar ik zat in het leerproces en dus was het een logische stap om meteen door te gaan. Ook vind ik dat de speciale technieken en risicovoetbehandelingen die je tijdens de medisch pedicureopleiding krijgt veel toevoegt aan je basisopleiding. Eigenlijk is het onmisbaar.

De vervolgopleiding was duidelijk een niveau hoger. Je moet ook zelfstandiger werken. Voor mij was het nu duidelijk wat mij te wachten stond, dus de onzekerheid was verdwenen.
Ik heb inmiddels een eigen praktijk. En ik merk dat mensen juist voor mijn praktijk kiezen omdat ik gediplomeerd Medisch pedicure ben. De consument kiest voor kwaliteit! Ik raad iedereen aan om bij Amice direct voor Medisch pedicure te kiezen.

Thea van Gelstwijk (gestudeerd bij Amice van 2012-2014)

www.theavangelstwijk.nl