Home » Testen

Een gerenommeerde gezondheidstest

Wanneer je een gezondheidstest laat uitvoeren, krijg je antwoord op een brandende vraag. We worden steeds ouder, maar neemt onze kwaliteit van leven daarmee ook toe? Regelmatig komt het in het nieuws: veel ziekten zijn grotendeels te voorkomen met leefstijlmaatregelen (TNO 2018). Denk aan hart- en vaatziekten en maculadegeneratie. Dit is een aandoening die leidt tot een vorm van blindheid op latere leeftijd. Ook verschillende vormen van kanker en ziektes als diabetes type II zijn te voorkomen door je leefstijl aan te passen. Inzicht in ons genetisch profiel en de mate van stress zijn sterk bepalend voor het wel of niet ontwikkelen van veel leefstijl gerelateerde aandoeningen.

Toegankelijk voor iedereen

Voor particulier, student of zakelijk

Ook in overleg maatwerk mogelijk

Neem contact met ons op voor de testen.

Krijg inzicht in je gezondheid met een goede gezondheidstest

Je kunt een positieve sprong in je gezondheid en vitaliteit maken door inzicht in je eigen genetisch profiel en mate van stressbeleving, kwaliteit van slaap en de balans in rust en herstel. SCHOTT & CO werkt samen met twee vooraanstaande laboratoria op gebied van genetica en stressfysiologie, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wil jij meer gezondheid en vitaliteit ervaren en je leefstijl verder optimaliseren? Dan kun je jezelf laten testen door middel van moderne technieken. Wij van SCHOTT & CO begeleiden je daarin en faciliteren een stukje coaching. We gebruiken een gezondheidstest, diverse genetische tests en daarnaast ook testmethoden die de mate van stress en herstel meten.

Onderzoek welke kans jij hebt op leefstijl gerelateerde aandoeningen met onze Genetic LifeStyle Tests

Door het simpelweg afstaan van wat wangslijmvlies kan een profiel worden opgesteld van het risico op het ontwikkelen van bepaalde leefstijlgerelateerde aandoeningen. Maar wat wellicht nog veel belangrijker is: hoe kun je de kans op het ontwikkelen van deze aandoeningen verminderen, vertragen of zelfs helemaal tenietdoen? Je ontvangt een uitgebreid testrapport met risicoprofiel en evidence based leefstijladviezen. Aandoeningen waarop onder andere getest wordt zijn:

 • Dementie
 • Hart- en vaatziekten
 • Hoge bloeddruk
 • Diabetes type II
 • Bepaalde vormen van kanker
 • Maculadegeneratie
 • Glaucoom
 • Artrose
 • Ontstekingsgevoeligheid
 • Voedselallergie en intoleranties
 • Ontwikkelen van overgewicht
 • Overgevoeligheid voor medicatie

Er zijn diverse testen mogelijk. De twee meest gebruikte zijn een genetische vitaliteit- en gezondheidstest en een BioCoherence LifeStyle stresstest. Op aanvraag kan ook in een andere gezondheidstest worden voorzien. Elke test is inclusief een uitgebreid rapport op papier. Het rapport is ook verkrijgbaar in persoonlijke digitale omgeving. Wanneer je dat wenst krijg je een uitgebreide telefonische uitleg.

Met de genetische vitaliteit- en gezondheidstest krijg je optimaal inzicht in eigen gezondheid en vitaliteit. Met de sportanalyse kun je je sporttalent en blessurerisico op basis van je genen bepalen. Met de beauty en huid behandeling behaal je graceful aging en een mooie gezonde huid.

Aan de hand van je rapport is het ook mogelijk om een of meerdere coachingsessies op afstand te plannen ter ondersteuning van het krijgen van inzicht en het leren implementeren van nieuw gezondheidsbevorderend gedrag.

De BioCoherence LifeStyle stresstest

Naast een gezondheidstest en het laten opstellen van een genetisch profiel, is het ook mogelijk om jezelf te testen op de mate van stress en herstel. Een disbalans tussen de mate van stress en herstel vormt de opmaat naar veel klachten en uiteindelijk ook ziekten. Zelfs hardnekkige vormen van overgewicht kunnen in stand gehouden worden door een teveel aan stress. De balans tussen rust en herstel en de kwaliteit van slaap en van sport en bewegen kan tegenwoordig goed gemeten worden. Deze meting is gebaseerd op bewijzen en vele malen nauwkeuriger dan wat je meet via diverse wearables in de vorm van fitbits of devices op je smartphone. Bij de biocoherence meting draag je 96 uur een kleine sensor op de borst en houd je een activiteitendagboek bij. Je krijgt daarna een uitgebreid visueel inzichtelijk rapport over de mate van belasting, belastbaarheid, rust en herstel en de activiteit van dat moment. Een zeer waardevolle test die de opmaat vormt om te komen tot gedragsverandering die leidt tot meer gezondheid en vitaliteit. Moderne techniek gebaseerd op de fysiologie van stress en herstelprocessen vergroot je inzicht in de effecten van je eigen leefstijl en gedrag.

Krijg altijd de begeleiding die je nodig hebt

Aan de hand van het rapport is het ook mogelijk om een of meerdere coachingsessies te plannen op afstand ter ondersteuning van inzicht en het leren implementeren van nieuw gezondheidsbevorderend gedrag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor extra informatie, bijvoorbeeld over de gezondheidstest. Je bereikt ons eenvoudig via ons contactformulier of het inschrijfformulier.

 Soort TEST  Prijs Optioneel: coaching
 Genetische gezondheid- en vitaliteitanalyse  € 799,00 € 85,00 per sessie
 Sportanalyse  € 249,00 € 85,00 per sessie
 Beauty en huid  € 295,00 € 85,00 per sessie
 BioCoherence LifeStyle stresstest  € 225,00 € 85,00 per sessie

Kosten zijn inclusief meting, rapport, telefonische uitleg en diverse PDF-documenten met optimale leefstijladviezen. 

X