Inhoud
Ontdek de wonderlijke bouw van ons menselijk lichaam

Tijdens deze workshop kom je meer te weten over de samenhang en opbouw van ons lichaam, fasciale structuren, spiersystemen en organen. Dit alles vanuit een zeer bijzonder perspectief.

Ook dit jaar bieden wij weer de mogelijkheid van een snijzaal bezoek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om de functionele anatomie van ons wonderlijke lichaam te bestuderen. Van fascies tot spieren, van darmen tot zenuwstelsel.

Al jaren maken wij gebruik van de kennis en expertise van John Verwijs van www.snijzaal.nl. John is verbonden aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam als docent functionele anatomie. Onze samenwerking met hem is uniek en uitzonderlijk. Vele speciale workshops zijn in samenwerking met hem georganiseerd. Zijn vakkennis is groot en John is een bevlogen docent.
Volg een workshop met John via ons en doe een onvergetelijke ervaring op.
De schitterende bouw van het lichaam zoals je het nog nooit gezien hebt. De samenhang en opbouw, fasciale structuren, spiersystemen en organen vanuit een perspectief zoals geen boek of foto dit kan benaderen. Zie nu wat ‘core stabilty’ eigenlijk inhoud vanuit de functionele bouw, hoe ziet artrose (slijtage) eruit en wat is de verrassende oorzaak hiervan?
Ook krijg je de tijd om zelf de preparaten te bestuderen.

Leuk om te weten: Accreditatie bij de BGN is aangevraagd.

Schrijf je snel in want deze workshops lopen echt snel vol!
Data
 2018  datum dag tijd 
 Anatomie Snijzaal Erasmus MC  30/6 zaterdag  11.00-13.00 
 
Kosten
 2018  kosten
 Anatomie Snijzaal Erasmus MC  85,00

voor deze workshop gelden geen kortingen